Hvordan kan Microsoft Teams hjelpe min bedrift?

Laget for å tilrettelegge for god samhandling i bedrifter er Microsoft Teams et «must have» for bedrifter med interesse for effektiv og god kommunikasjon mellom ansatte.

Vi skal bruke dette innlegget for å forklare hvordan og hvorfor Microsoft Teams kan hjelpe din bedrift.

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er et komplett verktøy for kommunikasjon knyttet til chat- og nettmøter i Office 365.

Microsoft Teams gjør det enkelt å samarbeide med integrerte Office 365-apper. Del og rediger i sanntid med populære Office-365 apper som Office, Excel og Power Point samtidig, på tvers av ulike enheter.

Du har tilgang til Microsoft Teams med følgende pakker for bedrifter;

  • Business Essentials
  • Business Premium
  • Office 365 Enterprise planer E1, E3, E5 og F1

Microsoft Teams skal i utgangspunktet være et verktøy for å forenkle kommunikasjon og samarbeid for bedrifter, avdelinger og arbeidsgrupper.

Med bruk av verktøyet skal forhindre forsinkelser og feilinformasjon med bruk av lett tilgjengelig informasjon knyttet til samtaler, dokumenter og verktøy.

Verktøyet skal forhindre forsinkelser og feilinformasjon knyttet til prosjekter og arbeid. Alle som er en del av et prosjekt eller arbeid har alt av samtaler, dokumenter og verktøy samlet på ett sted, noe som skal være med på å skape godt et godt samarbeid for de som er med på prosjekter.

Du kan med andre ord, integrere og bruke de fleste av de andre verktøyene i Office 365, samtidig, på tvers av dine enheter.

Hva er forskjellen på Skype og Microsoft Teams?

Det er mange konkrete forskjeller mellom disse to.

Microsoft Teams er laget for å brukes for konkrete arbeidsgrupper i ett enkelt selskap, der Skype er et multifunksjon-Chat tjeneste.

En annen forskjell på Teams og Skype, er muligheten til å integrere mot andre Microsoft programmer, 3-parts programmer og apper i Office 365. Det er allerede et rikelig utvalg av 3-parts programmer, og listen tillegges nye apper og integrasjoner for hver dag som går.

Hvorfor bør din bedrift starte å bruke Microsoft Teams?

Som nevnt tidligere i innlegget er det ganske opplagt at dersom din bedrift består av flere avdelinger, arbeidsgrupper eller driver med mye casearbeid er Microsoft Teams et verktøy, som vil kunne legge til rette for bedre og mer effektiv kommunikasjon for disse gruppene.

Det vil også kunne hjelpe dere i holde tidsfrister i større grad, på bakgrunn av at alle i teamet er oppdatert på de samme tingene.

Hvordan kommer du i gang?

For å få tilgang til Microsoft Teams trenger du tilgang til Office 365, som f.eks. Office 365 Business Essentials eller Business Premium. Disse får du kjøp som månedlige abonnement, per bruker.

Klikk her for å se inneholdet av de ulike pakkene i Office 365.

Registrer meg for spordiske e-postoppdateringer

Siste nyheter og blogginnlegg

WLCOM bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten og tilpasse innhold av dette nettstedet. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle dine persondata. Les mer