Møteromsløsninger 

Digitale møteromsløsninger

Vi har alt du trenger til Møterommet

Ta dine videomøter til et nytt nivå med digitale møteromsløsninger fra WLCOM.

Med smarte løsninger for gjennomføring av fjernmøter, som Microsoft Teams har behovet for gode digitale møteromsløsninger blitt like viktig. WLCOM leverer alt fra enkle til mer avanserte møteromsløsninger. Med smarte skjermer, høy videokvalitet og god lyd kan du sikre deg god kvalitet på alle fjernmøtene.

Lyd

God lyd- og mikrofon kvalitet er viktig for at videokonferansen skal bli vellykket. Vi leverer alt fra avanserte til budsjettvennlige video- og lyd løsninger.

Bilde

God bildekvalitet er sentralt for gode videokonferanser. Vi har løsninger for fremvisning, enten om du ønsker projektor, tv eller en interaktiv skjerm.

Video

I dag er videokonferanser en selvfølge blant norske bedrifter. Da er det viktig å at videokonferanseutstyret er så enkelt og intuitivt som mulig. Vi hjelper dere å finne videoløsninger som passer deres bruk.

Få mer ut av møterommet medMicrosoft Teams

Smarte møteromsprodukter er best i en kombinasjon med Microsoft Teams, et verktøy for smart samhandling, dokumentdeling og video. Microsoft Teams får du som en del av Microsoft 365.

Ta kontakt med en av våre rådgivere