Møteromsløsninger

Digitale møteromsløsninger

Jabra Panacast - perfekt for dine Teams-møter

Microsoft Teams har for mange blitt den nye hverdagen. Med Jabra Panacast tar du dine Teams-møter til et nytt nivå. Jabra Panacast kan du enkelt koble opp i ditt eksisterende møterom.

Vi leverer alt til møterommet

Ta dine videomøter til et nytt nivå med digitale møteromsløsninger fra WLCOM.

Med smarte løsninger for gjennomføring av fjernmøter, som Microsoft Teams har behovet for gode digitale møteromsløsninger blitt like viktig. WLCOM leverer alt fra enkle til mer avanserte møteromsløsninger. Med smarte skjermer, høy videokvalitet og god lyd kan du sikre deg god kvalitet på alle fjernmøtene.

Bilde

God bildekvalitet er sentralt for gode videokonferanser. Vi har løsninger for fremvisning, enten om du ønsker projektor, tv eller en interaktiv skjerm.

Video

I dag er videokonferanser en selvfølge blant norske bedrifter. Da er det viktig å at videokonferanseutstyret er så enkelt og intuitivt som mulig. Vi hjelper dere å finne videoløsninger som passer deres bruk.

Lyd

God lyd- og mikrofon kvalitet er viktig for at videokonferansen skal bli vellykket. Vi leverer alt fra avanserte til budsjettvennlige video- og lyd løsninger.