Mathiesen Eidsvold Værk ANS

Enklere hverdag med stabil IT-drift

Litt om leveransen


Citrix / ASP

Microsoft 365

Klienter og utstyr

Periodisk vedlikehold

Konsulenttjenester

Visma Global

Siden 1988 har vi brukt WLCOM som vår lokale IT-leverandør. Fra en tid med lokale servere, med oppfølging og vedlikehold til internettbaserte skytjenester. Siden mange av våre ansatte utfører oppgaver som strekker langt utenfor kontorets fire vegger, er vi helt avhengig av løsninger som er tilgjengelig for våre ansatte, uavhengig av tid og sted.

For oss er det viktig at vi har en partner vi kan ha fast kontakt med, og rådføre oss i valg av nye løsninger. Vi benytter oss av WLCOM fra alt innen nettverk og regnskapssystem til skybaserte tjenester. Med å overlate dette til en partner, gjør det mulig for oss å fokusere på våre oppgaver, sier Tina Granheim, Administrasjonssjef, Eidsvold Værk ANS.

Mathiesen Eidsvold Værk ANS (MEV) driver skogbruk, eiendoms- og utmarksforvaltning av en 357 000 daa stor eiendom med diverse bygninger, næringsbygg, boliger og hytter. Eiendommen ligger i kommunene Hurdal, Eidsvoll, Nannestad og Nes i Akershus fylke, foruten Gran og Østre Toten i Oppland fylke. På Eidsvoll Verk drives Galleri Festiviteten og museum (Stallgården), bedriftens kontor ligger i Hurdal.

Kunde

Mathiesen Eidsvold Værk ANS

Sted

Hurdal, Viken

Mål

Digitalisering av selskapet

Forretningsområde

Driftpartner

Synes du dette virket interessant?

Vil du vite mer om denne løsningen, eller ser etter noe passende for din bedrift?

Vi tar gjerne en gjennomgang av dine behov. Kundene våre kommer mange ulike bransjer, og det er ikke uvanlig at en løsning for en kunde kan inspirere til å løse utfordringer hos en annen kunde, uavhengig av bransje.

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp

Om WLCOM

WLCOM AS er et softwareselskap med tydelig fokus mot noen utvalgte bransjer. Vi leverer ERP-systemer som inkluderer bransjevertikaler og spesialløsninger basert på moderne teknologi og solid bransjekunnskap.

LES MER

© 2021 WLCOM AS

Org. no. 982 826 233

Medlem av Eyde-klyngen