Forretningssystem for

Engros

Forretningsløsning for engros. Tilpasset dagens krav og skreddersydd for dine oppgaver.

Fikk du med deg vårt siste webinar?

Mattrygghet = Sporbarhet

Hvordan kan du sikre deg mot det uforutsette, samtidig som du oppfyller forbrukernes forventninger til trygge produkter? Vi ser på hvilke muligheter digitalisering av sporingsdata kan gi din bedrift. Webinaret er holdt i et samarbeid med GS1 Norway.

Synes du dette virket interessant, og vil gjerne vite mer?

Bruk kontaktskjema, eller ring vår rådgiver – Så kan vi finne den optimale løsningen for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +90999943

Email: bjorn.ophus@wlcom.no

Digitaliser virksomhets forretningsprosesser med ERP tilpasset engros.

Vår forretningsløsning for nærings -og nytelsesmidler gir deg full oversikt over innkommende råvarer og ingredienser. Du kobler data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser, slik at virksomheten alltid kan holde seg informert og gjøre beslutninger basert på data i sanntid, samtidig som de opprettholder god kostnads- og kvalitetskontroll. 

Effektiv og tidsbesparende lagerstyring i sanntid

Enten om du ser etter en lagerløsning med støtte for flerlager, ulike tempsoner eller flere lagersoner gir vår løsning deg mulighet for god lagerhåndtering av dine varer. Sanntidsbaserte sørger for at din virksomhet alltid kan jobbe etter den nyeste informasjonen for å håndtere effektiv vareflyt på tvers av lokasjoner og lagersteder. Med å koble data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser, har du alltid det beste grunnlag for å holde god kostands -og kvaliteskontroll.

Smart WMS funksjonalitet øker effektiviteten på ditt lager

Med vår skreddersydde programvare for dine trucker og håndholdte enheter hever du dine lagerprosesser og arbeidsflyt til et nytt nivå. Med vår WMS-løsning holder lagersystemet oppdatert til enhver tid.

lagerstyring

Detaljert sporing og tilbakekalling lett tilgjengelig

Hold oversikten over varene i alle faser. Med detaljert sporingsinformasjon i hele verdikjeden, gjør det mulig å spore ett ledd fremover og et ledd tilbake i løpet av kort tid.

Oppdater EPD og Mediastore fra ditt forretningssystem

Digital samhandling med Tradesolution sørger for at du til enhver tid har oppdaterte grunndata i både EPD-basen og i ditt ERP system.

Sømløs kommunikasjon med dine forretningsforbindelser

Med eget EDI-kontrollsenter får du full oversikt over dine ordre, faktura, pakksedler nivå 3 og 4, reklamasjoner og innkjøp. 

Vi følger norske standarder for kommunikasjon med daglivaren

I et tett samarbeid med GS1 Norway følger programvaren norske og internasjonale standarder for merking og sporing i næringsmiddelindustrien. Med vår forretningsløsning for næringsmiddel er du klar for å møte alle krav til elektronisk kommunikasjon med norsk dagligvare.

Handl Norway AS

Det nye forretningssystemet fra WLCOM gjør det mulig for oss å samle alle funksjonene vi trenger i et forretningssystem, noe som gir oss god sporing og dokumentasjon i hele vareflyten. Nå kan vi utføre oppgavene mer effektivt, og den ledige tiden kan vi bruke på andre viktige oppgaver, sier Heidi Bruun Woldsnes, Daglig Leder i Handl Norway.

Play Video about Handl Norway

Synes du dette virket spennende, og vil vite mer?

Ring oss eller legg igjen et kontaktskjema, så tar vi en løsningsprat for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +4792237900

Email: bjorn.ophus@wlcom.no