Fjørfebransjen

Bransje-ERP for fjørfebransjen, tilpasset dagens krav og skreddersydd for dine oppgaver.

Synes du dette virket interessant, og vil gjerne vite mer?

Bruk kontaktskjema, eller ring vår rådgiver – Så kan vi finne den optimale løsningen for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +4792237900

Email: bjorn.ophus@wlcom.no

Koble data på tvers av dine forretningsprosesser med bransjespesifikk ERP for fjørfebransjen

Bedrifter innen produksjon og engros i fjørfebransjen møter daglig flere utfordringer, som variasjoner i innkommende råvarer, ulike prosessering, lagring og håndtering av produkter med variabel og fast vekt.

Vår forretningsløsning for nærings -og nytelsesmidler gir deg full oversikt over innkommende råvarer og ingredienser. Du kobler data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser, slik at virksomheten alltid kan holde seg informert og gjøre beslutninger basert på data i sanntid, samtidig som de opprettholder god kostnads- og kvalitetskontroll. 

Detaljert sporing og tilbakekallings-funksjonalitet for fjørfebransjen

Hold oversikten over varene i alle faser. Med detaljert sporingsinformasjon i hele verdikjeden, gjør det mulig å spore ett ledd fremover og et ledd tilbake i løpet av kort tid.

fjørfeproduksjon
lagerstyring

Lagerstyring i sanntid er effektivt og tidsbesparende

Enten om du trenger lagerløsning med støtte for flere lagersoner, flerlager eller ulike temperatursoner gir vår løsning deg mulighet for god lagerhåndtering av dine varer.

Med sanntidsbaserte data kan din virksomhet alltid arbeide den nyeste informasjonen for å håndtere effektiv vareflyt på tvers av lagersteder og lokasjoner . Med å koble data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser, har du alltid det beste grunnlag for å holde god kostands -og kvaliteskontroll.

EDI håndtering med dine forretningsforbindelser

Avansert EDI sørger for en effektiv kommunikasjon mot dagligvarebransjen. Med egen EDI-sentral får du full oversikt over dine ordre, faktura, pakksedler nivå 3 og 4, reklamasjoner og innkjøp.

Resepthåndtering for bedrifter i fjorfebransjen

Reseptstyring i vår bransjeløsning gjør det mulig å sammenligne oppskrifter og prosesser med nye kombinasjoner for å finne nye produkter og kostnadseffektive resepter. I vår resepthåndtering holder du også styr på allergeninformasjon og næringsinnhold i dine varer.

Med oversikt over forbruk av innsatsfaktorer, råvarer og emballasje i produksjon har du til enhver tid korrekt lagerbeholdning.

Synes du dette virket spennende, og vil vite mer?

Ring oss eller legg igjen et kontaktskjema, så tar vi en løsningsprat for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +4792237900

Email: bjorn.ophus@wlcom.no