Kjøttbransjen

Forretningssystem tilpasset kjøttbransjen, tilpasset dagens krav og skreddersydd for dine oppgaver.

Play Video

Webinar

Mattrygghet = Sporbarhet

Hvordan kan du sikre deg mot det uforutsette, samtidig som du oppfyller forbrukernes forventninger til trygge produkter? Vi ser på hvilke muligheter digitalisering av sporingsdata kan gi din bedrift. Webinaret er holdt i et samarbeid med GS1 Norway.

Synes du dette virket interessant, og vil gjerne vite mer?

Bruk kontaktskjema, eller ring vår rådgiver – Så kan vi finne den optimale løsningen for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +4792237900

Email: bjorn.ophus@wlcom.no

Koble data på tvers av dine forretningsprosesser med bransjebygget ERP for kjøttbransjen

Bedrifter innen produksjon og engros i kjøttbransjen møter daglig flere utfordringer, som variasjoner i innkommende råvarer, ulike prosessering, lagring og håndtering av produkter med variabel og fast vekt.

Vår forretningsløsning gir deg full oversikt over innkommende råvarer og ingredienser. Du kobler data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser, slik at virksomheten alltid kan holde seg informert og gjøre beslutninger basert på data i sanntid, samtidig som de opprettholder god kostnads- og kvalitetskontroll. 

Resepthåndtering for bedrifter innen kjøttbransjen

Reseptstyring i vår bransjeløsning gjør det mulig å sammenligne oppskrifter og prosesser med nye kombinasjoner for å finne nye produkter og kostnadseffektive resepter. I vår resepthåndtering holder du også styr på allergeninformasjon og næringsinnhold i dine varer.

Med oversikt over forbruk av innsatsfaktorer, råvarer og emballasje i produksjon har du til enhver tid korrekt lagerbeholdning.

lagerstyring

Lagerstyring i sanntid er effektivt og tidsbesparende

Enten om du trenger støtte for flere lagersoner, flerlager eller ulike temperatursoner gir vår bransjeløsning deg mulighet for god lagerhåndtering av dine varer.

Sanntidsbaserte data gir din virksomhet muligheten til å alltid arbeide med den nyeste informasjonen for å kunne håndtere effektiv vareflyt på tvers av lokasjoner og lagersteder. Når du kobler data på tvers av virksomhetens forretningsprosesser har du alltid det beste grunnlaget for å holde en god kostnads -og kvalitetskontroll.

Detaljert sporing og tilbakekallings-funksjonalitet for kjøttbransjen

Hold oversikten over varene i alle faser. Detaljert sporingsinformasjon i hele verdikjeden, gjør det mulig å spore ett ledd fremover og et ledd tilbake i løpet av kort tid.

EDI håndtering med dine forretningsforbindelser

Avansert EDI sørger for en effektiv kommunikasjon mot dagligvarebransjen. Med eget EDI-kontrollsenter får du full oversikt over dine ordre, faktura, pakksedler nivå 3 og 4, reklamasjoner og innkjøp.

Roar Stang AS

«Vi valgte å ta i bruk Online Control da vi utvidet og bygde ny fabrikk for å få en løsning vi kunne vokse og utvikle oss med.» Paal Stang, Daglig Leder, Roar Stang Kjøtt

Synes du dette virket spennende, og vil vite mer?

Ring oss eller legg igjen et kontaktskjema, så tar vi en løsningsprat for din virksomhet.

Bjørn Ophus

Tlf: +4792237900

Email: bjorn.ophus@wlcom.no