PC og utstyr

Vi hjelper dere med valget av maskiner og utstyr til kontoret

På tide med en oppgradering av PC eller utstyr til ansatte, oppgradering av server eller kanskje ny driftspartner?

Maskiner og IT-utstyr er en stor del av arbeidshverdagen i et moderne kontormiljø. Vi hjelper dere å finne IT-utstyr som tilrettelegger for et ergonomisk og effektivt arbeidsmiljø og effektivitet.

Oppgradere eller kjøpe nytt?

Har du planer om oppgraderinger av eksisterende IT-utstyr eller lurer på om dagens utstyr er effektivt nok for deres formål?

Vi tar gjerne en gjennomgang for dere. I dialog med dere finner vi riktig utstyr basert på deres behov og bruksområde.

Laptop og tablet

Vi leverer et bredt spekter av PC og laptopper fra markedsledende produsenter.

Med en kartlegging av behov og bruk av PC sørger vi for at du får utstyr som sikrer deg god effektivitet og arbeidsflyt.

PC

Stasjonær

Bruker dere tunge tegne, regne eller designprogrammer? Da kan det være lurt å vurdere en stasjonær løsning. Vi kommer med forslag til oppsett og konfigurasjon, basert på hvilke ytelse maskinen trenger.

Operativsystem

Bruker du en eldre Windows versjon? Da er det en mulighet for at du ikke får viktig oppdateringer mot sikkerhetshull og skadelig programvare. Vi ser på muligheten for en oppgradering av operativsystem eller kommer med forslag til nytt oppsett.

Windows og Office i samme pakke – Les mer om Microsoft 365

Tilbehør

Ergonomisk tastatur og mus, låsekabler, sekker og vesker. Vi ordner alt av IT-tilbehør til kontoret.

Møterom

På tide med en oppgradering av møterommet? Vi hjelper deg med valg av passsende utstyr innen lyd, bilde og konferanseutstyr for dine møterom.

Samarbeidspartnere

Lenovo Gold Partner

På laget med en av de største pc, server- og utstyrsprodusentene i verden kan vi tilby våre kunder mange av markedets mest spennende og innovative produkter innen bedrifts IT.

Vi er klare til å hjelpe deg