Server, PC og IT-utstyr

Vi hjelper dere å velge riktig

På tide med en oppgradering av PC eller utstyr til ansatte, oppgradering av server eller kanskje ny driftspartner?

Maskiner og IT-utstyr er en stor del av arbeidshverdagen i et moderne kontormiljø. Vi hjelper dere å finne IT-utstyr som tilrettelegger for et ergonomisk og effektivt arbeidsmiljø og effektivitet.

Kjøpe nytt eller oppgradere?

Har du planer om oppgraderinger av eksisterende IT-utstyr eller lurer på om dagens utstyr er effektivt nok for deres formål?

Vi tar gjerne en gjennomgang for dere. I dialog med dere finner vi riktig utstyr basert på deres behov og bruksområde.

Klienter og tilbehør

Laptop

Vi leverer et bredt spekter av PC og laptopper fra markedsledende produsenter.

Med en kartlegging av behov og bruk av PC sørger vi for at du får utstyr som sikrer deg god effektivitet og arbeidsflyt.

PC

Stasjonær

Bruker dere tunge tegne, regne eller designprogrammer? Da kan det være lurt å vurdere en stasjonær løsning. Vi kommer med forslag til oppsett og konfigurasjon, basert på hvilke ytelse maskinen trenger.

Operativsystem

Bruker du en eldre Windows versjon? Da er det en mulighet for at du ikke får viktig oppdateringer mot sikkerhetshull og skadelig programvare. Vi ser på muligheten for en oppgradering av operativsystem eller kommer med forslag til nytt oppsett.

Tilbehør

Ergonomisk tastatur og mus, låsekabler, sekker og vesker. Vi ordner alt av IT-tilbehør til kontoret.

Alt til serverrommet

Vi leverer servere som sørger for stabil og effektiv drift av dine programmer og tjenester. Vi ordner med alt fra installasjon, drift og service.

Sørg for uavbrutt strømforsyning av dine servere og nettverksutstyr. Med bruk av UPS gir du server og utstyr en mulighet til å slås av korrekt eller fortsette å kjøre til strømmen er tilbake. Vi leverer UPS til alle typer server- og tekniske rom.

Har serveren din nok kapasitet, men har et utdatert operativsystem? Vi leverer alt av servertekniske tjenester og lisenser fra Windows Server.

Samarbeidspartnere

Lenovo Gold Partner

På laget med en av de største pc, server- og utstyrsprodusentene i verden kan vi tilby våre kunder mange av markedets mest spennende og innovative produkter innen bedrifts IT.

Vi er klare til å hjelpe deg i gang.

Har du lyst til å vite mer om våre løsninger? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Åpningstider: 08:00-16:00

+47 63 91 20 00

post@wlcom.no

Industrivegen 23A, 2069 Jessheim