Serverdrift

Periodisk serverdrift

Med en periodisk vedlikeholdsavtale for dine servere gir vi deg en effektiv og kostnadseffektiv serverdrift. For å sikre våre kunder den beste serverdriften, benytter vi oss av det siste innen moderne og effektive verktøy innen fjernstyring og serverdrift. Dette i en kombinasjon av lang erfaring og godt innarbeidede rutiner sikrer vi våre kunder en enkel og kostnadseffektiv serverdrift.

Med å flytte serverdrift ut av hus kan du spare deg for mange uforutsette kostnader knyttet til oppgradering, drift og vedlikehold. Med våre konsulenter kan være sikker på at du alltid får ekspertise av konsulenter, som er oppdatert på sitt fagområde. Vi er opptatt av å gi våre kunder en bekymringsfri, effektiv og kostnadseffektiv drift av deres servere.

Alt du trenger til serverrommet

Server

​​Vi leverer servere som sørger for stabil og effektiv drift av dine programmer og tjenester. Vi ordner med alt fra installasjon, drift og service.

UPS

Sørg for uavbrutt strømforsyning av dine servere og nettverksutstyr. Med bruk av UPS gir du server og utstyr en mulighet til å slås av korrekt eller fortsette å kjøre til strømmen er tilbake. Vi leverer UPS til alle typer server- og tekniske rom.

Windows Server

Har serveren din nok kapasitet, men har et utdatert operativsystem? Vi leverer alt av servertekniske tjenester og lisenser fra Windows Server.

Serverskap

Med et låsbart rackskap til dine servere sørger du får god ventilasjon og kjøling av dine servere. Vi finner rackskap, tilpasset dine servere og behov.

Flytt serveren til skyen

Flytt serveren i skyen med WLCOM ASP. Trygt plassert på norske datasentre i et samarbeid med Visolit. 

Relatere tjenester

PC og utstyr

Vi hjelper dere med valget av maskiner og utstyr til kontoret På tide med en oppgradering av PC eller utstyr til ansatte, oppgradering av server

Les mer »

Microsoft 365

Hva er Microsoft 365? Microsoft 365 Business er en abonnementstjeneste som lar deg kjøre organisasjonen i skyen, mens Microsoft tar seg av IT for deg,

Les mer »

Skytjenester

Flytt til Skyen med WLCOM Har bedriften planer om å få flytte til en mer moderne og sikker plattform? Med WLCOM som din skypartner vil

Les mer »
Prat med oss om serverdrift