Serverdrift

Serverdrift

Periodisk serverdrift fra WLCOM

Med en periodisk vedlikeholdsavtale for dine servere gir vi deg en effektiv og kostnadseffektiv serverdrift. For å sikre våre kunder den beste serverdriften, benytter vi oss av det siste innen moderne og effektive verktøy innen fjernstyring og serverdrift. Dette i en kombinasjon av lang erfaring og godt innarbeidede rutiner sikrer vi våre kunder en enkel og kostnadseffektiv serverdrift.

Med å flytte serverdrift ut av hus kan du spare deg for mange uforutsette kostnader knyttet til oppgradering, drift og vedlikehold. Med våre konsulenter kan være sikker på at du alltid får ekspertise av konsulenter, som er oppdatert på sitt fagområde. Vi er opptatt av å gi våre kunder en bekymringsfri, effektiv og kostnadseffektiv drift av deres servere.

Vi har alt du trenger til Serverrommet

Server

​​Vi leverer servere som sørger for stabil og effektiv drift av dine programmer og tjenester. Vi ordner med alt fra installasjon, drift og service.

Har du allerede en server som trenger en oppdatering leverer vi alt av servertekniske tjenester og lisenser fra Windows Server.

Serverskap

Med et låsbart rackskap til dine servere sørger du får god ventilasjon og kjøling av dine servere. Vi finner rackskap, tilpasset dine servere og behov.

UPS

Sørg for uavbrutt strømforsyning av dine servere og nettverksutstyr. Med bruk av UPS gir du server og utstyr en mulighet til å slås av korrekt eller fortsette å kjøre til strømmen er tilbake. Vi leverer UPS til alle typer server- og tekniske rom.

Flytt dine lokale tjenester til skyen medMicrsoft Azure

Med Microsoft Azure får du en fleksibel, skalerbar og kostnadseffektiv skyplattform fra markedets mest innovative leverandør av skyteknologi.

Nettverk