Visma.net Logistics

Play Video

Hva får du med Visma.net Logistics?

Visma.net Logistics er en nettbasert løsning for logistikk og lagerstyring fra Visma. Løsningen har en mengde funksjoner, fullt integrerbar og passer perfekt for større bedrifter som selger, kjøper og sender produkter.

Automatiser lagerhåndtering og få innsikt i hele verdikjeden med data i sanntid med Visma.net Logistics.

Med en kombinasjon av Visma.net og Visma.net Logistics har du en fullstendig og moderne løsning mellom økonomi og logistikk, som sørger for å ivareta dine logistikkbehov og automatikk av regnskap, samtidig som lagerverdien alltid stemmer med hovedbok.

Sikkerhet i skyen

Sikkerhet for dine data er en viktig del av løsningen. Med to-faktor autentisering og en høy grad av sikkerhet kan du være sikker på at dine forretningsdata er trygt plassert i skyen.

Fordeler med logistikksystem i skyen

Automatisering av lagerprosesser

Løsningen foreslår hva du bør kjøpe inn og hvor mye, basert på dine salgsordrer. Med støtte for direkteleveranse til kunde fra leverandør, reduserer du behovet for lagerhold.

Alltid kontroll på lagret

Alltid oppdatert informasjon om lagermengde, reserverte varer og lagerverdi. Spor lagertransaksjoner med bruk av egne tilpassede årsakskoder.

Forenkle innkjøpsprosessen

Løsningen foreslår hva du bør kjøpe inn og hvor mye, basert på dine salgsordrer. Med støtte for direkteleveranse til kunde fra leverandør, reduserer du behovet for lagerhold.

Alltid oppdatert

Ta bedre beslutninger med tilgang til bedriftens status i sanntid med oppdatert informasjon om alt fra lagerstatus til kontantstrøm.

Pris for Visma.net Logistics

Prisen for pakken er ikke inkludert tilpasninger, integrasjoner, implementeringer eller support. Ta kontakt med en av våre rådgivere for en behovskartlegging og prisestimat.

Standard Logistics

fra kr 1000,- pr. mnd
  • Ekstra firma 200,- /mnd
  • Ekstra brukere 400,- /mnd

Advanced Logitstics

fra kr 2600,- pr. mnd
  • Ekstra firma 200,- /mnd
  • Ekstra brukere 400,- /mnd

Flytt hele virksomheten til skyen med Visma.net

finans

Med Visma.net Financials effektiviserer og automatiserer du økonomiske prosesser i din bedrift.

forretning

En helt ny og effektiv måte å arbeide med lønn og HR. Med avansert automatikk som gir full oversikt og kontroll for lønnsansvarlig.

Med Visma.net Project Accounting får du full kontroll på budsjett, inntekter og kostnader knytttet til de ulike prosjektene i bedriften.

Vi er klare til å hjelpe deg i gang med Visma.net

Har du lyst til å vite mer om Visma.net? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Åpningstider: 08:00-16:00

+47 63 91 20 00

post@wlcom.no

Industrivegen 23A, 2069 Jessheim