Visma.net Payroll

Visma.net Payroll

Nettbasert lønnssystem

Visma.net Payroll er en helt ny og effektiv måte å arbeide med lønn og HR. Med avansert automatikk som gir full oversikt og kontroll for lønnsansvarlig.  Visma.net Payroll gjør det lett for både ansatte og ledere å være på nett med hverandre. De ansatte registrerer fravær, ferieønsker, utlegg og timer – enten fra mobilen eller desktop. Lederne blir varslet og kan godkjenne like enkelt.

Integrasjon mot bank

Ordrebekreftelser, fakturaer og arbeidet med oppdatering av forsendelser er rutineoppgaver systemet automatiserer for deg.

Integrasjon mot Altinn

Forenklet rapportering til Altinn med automatisk generert A-melding.

Automatisering

Spar tid med automatisering av lønnsoppgaver.

Utlegg og reiseregninger

Forenkle føring og godkjenning av utlegg og reiseregninger. Ta et bilde av kvitteringen med mobilen og send inn utlegget. Alle data sendes automatisk til lønnssystemet. 

Ferie og fravær

Det er enkelt for ansatte å søke om ferie og registrerer fravær. Alt foregår på nett eller mobil, og alle data går automatisk inn i lønnssystemet. De ansatte har tilgang til sine fraværsdata, og lønningsansvarlig og ledere har innsikt og oversikt over ferie og fravær i bedriften.

Timeregistrering

Jobber du overtid eller timebasert kan du enkelt oppdatere timene på nett og mobil. Alle data sendes automatisk til lønnssystemet.

Finn den beste løsningen for deg

Prisene er hentet fra Visma.no* Vi forsøker å holde prisene oppdatere til enhver tid, men det kan forekomme prisjusteringer hos Visma. Priser fra Visma.no vil alltid være gjeldende pris på produktet.

Payroll Start

Fra NOK

Kontakt for pris

Inneholder 1 ERP bruker og 1 selskap

Payroll Pluss

Fra NOK

Kontakt for pris

Inneholder 1 ERP bruker og 1 selskap

Payroll Smart

Fra NOK

Kontakt for pris

Inneholder 1 ERP bruker og 1 selskap