Alna AS tar nye digitaliseringsgrep med WLCOM

Når Alna skulle finne et nytt forretningssystem, falt valget på vårt produksjons -og logikksystem for næringsmiddel. Alna er en solid og tradisjonsrik næringsmiddelprodusent i Vestby med høy kvalitet på produktene og lang erfaring som har preget firmaet siden etableringen i 1938. Det hele startet med produksjon av margarin, men de har siden etableringen utviklet en rekke produkter som olje, majoneser, dressinger m.m. De leverer sine produkter til storhusholdning, dagligvare, ferdigmatprodusenter og industri i hele landet. 

Under en gjennomgang med Alna AS, oppdaget vi at flere av deres arbeidsprosesser ville kunne få en positiv effekt med digitaliseringDet nye forretningssystemet vil blant annet gjøre det enklere for Alna AS å få en oversiktlig lagerbeholdning mot produserte varer, råvarelager, svinn og varer i arbeid. Løsningen leveres i Microsoft Azure, som både gir markeds beste sikkerhet og tilgang til forretningssystemet uavhengig av hvor de befinner seg i verden.  Les mer om løsningen her

Det nye forretningssystemet vil også bidra positivt med blant annet:  

  • Nøyaktig sporing gjennom verdikjeden 
  • Kartlegging av svinn
  • Økt effektivitet
  • Sanntidsorientert data 
  • Integrasjon mot regnskapssystem (Visma.net)

«Nå får vi et system der alle prosesser og data henger sammen fra innkjøp, gjennom produksjon til leveranse. For et selskap som Alna AS med store ambisjoner om fremtidig vekst, er det viktig å ha en løsning som kan tilfredsstille kravene dette medfører» Jahn Chr. Ulrichsen, Daglig Leder i Alna AS.