Vismaforhandler

WLCOM AS har siden 1996 vært forhandler av Visma løsninger for bedrifter. Som Visma partner med over 20 års erfaring med produkter fra Visma har vi opparbeidet oss en erfaring og kompetanse som kommer alle våre kunder til gode.

Vårt mål er å gjøre valget av løsninger enklere for våre kunder. Vi forstår at det kan være vanskelig å velge system, og ikke minst velge en riktig første gang. Vi tar gjerne en prat eller kommer på et uforpliktende besøk for å gjøre en vurdering av løsning for deres virksomhet.

Synes du dette virket interessant, og vil gjerne vite mer?

Bruk kontaktskjema, så tar en av våre rådgivere kontakt med deg.

Visma.net - Skybasert økonomisystem

Skybasert forretningssystem i skyen som effektiviserer og automatiserer økonomiske prosesser i din bedrift. Løsningen passer for bedrifter som ønsker å redusere kostnader og styrke sin vekst.

Tilgjengelig og oppdatert

Hold deg oppdatert på bedriftens økonomi med løpende oversikt over regnskapet, nøkkeltall og rapporter – rett på mobilen. I appen godkjenner du også fakturaer til betaling, samt utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Sikkerhet i skyen

Regnskapet inneholder forretningskritiske data, som er viktige å trygge for tap og misbruk. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv. Med totrinns autentisering får du økt trygghet.

Automatisering

Unngå unødvendig tidsbruk knyttet til papirarbeid med automatisering av fakturering, godkjenning, betalinger og rapportering til myndigheter. Tiden kan du heller bruke på videre verdiskapning i selskapet.

Visma.net Financials

Med Visma.net Financials effektiviser du bedriften gjennom automatisering og standardisering av dine økonomiske prosesser. Med regnskap i skyen har du alltid tilgang og full oversikt over regnskapet.

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics er en nettbasert løsning for logistikk og lagerstyring. Løsningen har en mengde funksjoner, fullt integrerbar og passer perfekt for større bedrifter som selger, kjøper og sender produkter.

Ikke helt klar for skyen? Det fikser vi!

Visma Global

Et komplett og brukervennlig økonomisystem, integrert med all automatikk til en lav månedsleie. Passer perfekt for små- og mellomstore bedrifter.

Les mer

Visma Business

Solid økonomistyring og moderne funksjonalitet med det siste innen mobilapper og nettbaserte løsninger.

Les mer

Visma Lønn

Full kontroll på lønn og HR med det beste av tradisjonell lønnsfunksjonalitet, med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Les mer

Ser du etter en ny Visma forhandler?

Årsaken til at du ønsker et forhandlerbytte kan være mange – for dårlig support, avstanden til forhandler eller kompetanse. Uansett årsak er det enkelt å bytte til en ny forhandler. Alt du trenger er å sende en e-post til forhandlerbytte@visma.no 

I denne eposten skriver dere navnet på dagens forhandler og at dere ønsker å bytte til oss (WLCOM AS).
Etter et bytte tar vi kontakt med deg og tar en gjennomgang av din løsning for å sikre at alt blir korrekt overført.

Har du spørsmål knyttet til forhandlerbytte? Ta kontakt med oss på post@wlcom.no eller ring på tlf: 63 91 20 00