Bli kjent med oss

ECIT WLCOM er et programvare -og konsulentselskap med tydelig fokus mot noen utvalgte bransjer. I tillegg til å være det faste kontaktpunktet for mange av bedriftene i vårt nærområde.

Våre åpningstider: Mandag - Fredag

Du finner oss her

Vi utvikler

Forretningsløsninger

Vi har over 25 år historie med effektivisering av industri- og handelsbedrifter, med en betydelig kundeportefølje bestående av anerkjente selskaper. Våre fokuserte satningsområder er: Næringsmiddelindustri, Avfall og Gjenvninng, Asfalt, Pukk og Bergindustri, Prosessindustri.

Ditt faste kontaktpunkt for

IT-tjenester, regnskap-, lønn- og HR-systemer

Vi leverer programvare fra kjente leverandører som Microsoft og Visma. I tillegg er leverandører av maskiner og utstyr til kontoret, lagreret eller møterommet.

Våre fornøyde kunder

Nytt navn, nye muligheter

Siden september 2021 har vi vært en del av ECIT med over 2300 ansatte i 10 land. Vi består som en selvstendig juridisk enhet, og for deg som kunde vil vårt samarbeid og tjenesteleveranse være som før. Det å kunne få en samarbeidspartner som ECIT vil kun bety at vi vil kunne tilby deg som kunde et bredere spekter av tjenester, kompetanse og tjenester.

Medlemskap

Eyde-klyngen

Vi er stolte medlemmer av Eyde-klyngen som jobber for en smartere, mer konkurransedyktig og bærekraftig industri. Vil du vite mer om Eyde-klyngen? Besøk www.eydecluster.com

Medlemskap

Norsk Bergindustri

Norsk Bergindustri er bransjeforeningen for hele den norske mineralnæringen. Sammen skaper våre medlemsbedrifter en trygg og bærekraftig bergindustri for framtiden.

Besøk www.norskbergindustri.no

Medlemskap

Teknlogisk Matforum

TEMA er et bindeledd mellom industri, forskning og forvaltning. Dette skaper et verdifullt nettverk og gir muligheter for ide- og kunnskapsutveksling mellom representanter fra ulike deler av bransjen. 

Besøk www.tema.no

Partnerskap

GS1 Norway

For at aktørene i verdikjeden skal kunne kommunisere med hverandre på en effektiv måte, kreves det at de bruker samme språk. GS1-systemet er et slikt felles språk, som kan forstås på tvers av bransjer og landegrenser.

Vil du vite mer om GS1 Norway? Besøk www.gs1.no

ECIT WLCOM er Miljøfyrtårn-sertifisert! 

Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med 
miljøforbedringer og grønn omstilling. Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid! Vi prefererer leverandører som er miljøsertifiserte.

Hjelp oss med å gjøre en forskjell! Vi ønsker å høre dine tanker og ideer om vårt miljøarbeid. Send oss gjerne en e-post med dine innspill.