Om Wlcom

Om Wlcom

WLCOM AS er et programvare- og konsulentselskap med tydelig fokus mot noen utvalgte bransjer. Vi leverer løsninger som er spesielt designet for å dekke særskilte behov og gi konkurransefortrinn for bedrifter i disse bransjene. Alle våre løsninger er basert på moderne teknologi og solid bransjekunnskap.

Siden september 2021 har vi vært en del av den Norske ECIT Gruppen med over 2000 ansatte i 9 land.

WLCOM har mer enn 25 år historie med effektivisering av industri- og handelsbedrifter og har en betydelig kundeportefølje bestående av anerkjente selskaper. Med vår beliggenhet rett ved Oslo Lufthavn, Gardermoen (OSL) når vi effektivt ut til alle våre kunder.

Våre fokuserte satsningsområder er:

WLCOM leverer sine bransjeløsninger tett integrert med kundens eksisterende økonomisystem, eller som komplett ERP system fra oss sammen med Visma sine anerkjente standardiserte økonomisystemer.  

Skybaserte tjenester er en stadig større del av våre løsninger. Industrien har dog ofte behov for løsninger basert på en kombinasjon av skytjenester og lokal prosessering, eller såkalt Edge Computing. Våre leveranser består ofte, i tillegg til programvare av teknisk utstyr til datafangst, kommunikasjon, visualisering og registrering.

Vi vet at vår suksess er basert på at vi skaper reelle merverdier for kundene. Vårt mål er å ivareta dette ved å prioritere engasjerte og kompetente medarbeidere, samt unike og fleksible løsninger.

Partnere

Nettverk og medlemskap

WLCOM er Miljøfyrtårn-sertifisert! 

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp

Vil du vite mer om Miljøfyrtårn? Besøk www.miljofyrtarn.no 

WLCOM er medlem av Eyde-klyngen 

Vi er stolte medlemmer av Eyde-klyngen som jobber for en smartere, mer konkurransedyktig og bærekraftig industri.

Vil du vite mer om Eyde-klyngen? Besøk www.eydecluster.com