Nettverk

Nettverk rustet for fremtidens oppgaver

Flere tjenester går over til å bli rene skyløsninger, noe som skjerper kravene til et velfungerende og stabilt nettverk.

Virksomheter er avhengig av et nettverk som både skal tilfredsstille deres krav om oppetid og effektivitet, samtidig som det skal ivare sikkerheten for forretningskritiske data.

Vi leverer stabile og sikre nettverksløsninger innen WAN, LAN og WIFI.

Nettverksløsninger for bedrifter

wifi

Trådløst nettverk

Få et godt sikret trådløst nettverk som sikrer deg sikker netttilgang i hele virksomheten. Vi kan hjelpe dere med å finne ut om dagens løsning kan brukes eller forbedres.

Eller kanskje en WIFI-as-a-service løsning, der vi sørger for god dekning med moderne trådløst nettverksutstyr for en lav månedsleie?

Vi har full oversikt over nettverks stabilitet og bytter ut WIFI-sendere etter 5-års oppetid eller ved feil.

nettverk

Nettverk

Har dere et ønsket om å utvide nettverket på kontoret, lagret eller andre steder i virksomheten?

WLCOM har lang erfaring med valg av nettverksutstyr som skal sikre god kapasitet og hastighet i ulike miljø.

Vi leverer moderne nettverksutstyr innen routere, switcher, aksesspunkt.

Smarte løsninger for god nettsikkerhet

Firewall/Brannmur

En brannmur fungerer som en forsvarslinje mot vanlige trusler mot din nettverkssikkerhet og er et nøkkelkomponent i vår sikring av ditt nettverk.

Våre brannmurprodukter er med på å skape trygghet for deg i et stadig mer truende internettmiljø.

Sikring av e-post

Oppretthold et godt personvern for dine sensitive e-postmeldinger ved hjelp av en sikker e-postkryptering, som en del av din totale sikring av nettverket.

antispam

Anti-spam

Mye av den skadelige programvaren som produseres, distribueres via e-post. Med våre løsninger for anti-spam reduserer du antall spam til å nå dine ansatte, som igjen reduserer sannsynligheten for at noen av dine ansatte vil åpne skadelig e-post.

Veiledning og nettvett

Mennesker kan ofte være den største risikoen for ditt nettverk. Upassende eller uaktsomt bruk av internett kan true sikkerheten av nettverket og redusere virksomheten produktivitet.

Vi kan bistå med dine ansatte med tips til fornuftig og god bruk av nettet, overvåke nettverkstilganger, begrense diverse nettsteder og administrere bruk av internett.

Relatere tjenester

PC og utstyr

Vi hjelper dere med valget av maskiner og utstyr til kontoret På tide med en oppgradering av PC eller utstyr til ansatte, oppgradering av server

Les mer »

Microsoft 365

Hva er Microsoft 365? Microsoft 365 Business er en abonnementstjeneste som lar deg kjøre organisasjonen i skyen, mens Microsoft tar seg av IT for deg,

Les mer »

Skytjenester

Flytt til Skyen med WLCOM Har bedriften planer om å få flytte til en mer moderne og sikker plattform? Med WLCOM som din skypartner vil

Les mer »
Legg inn detaljer, så tar vi kontakt.