Som en viktig del av arbeidet med å lage en brukervennlig nettside, ser vi på brukermønstre til de som besøker våre nettsider. 

Opplysninger som behandles

Vi lagrer anonyme opplysninger om besøkende på wlcom.no til analyseformål. Når du benytter deg av våre nettsider, behandlinger vi opplysninger om deg og ditt besøk. Noen av disse er nødvendig for at nettsiden skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. 

Vi lagrer opplysninger om deg i forbindelse med spørreundersøkelser, konkurranser, kontaktskjema og chat. Vi benytter oss av cookies (informasjonkapsler), loggfiler og lignende type teknologi. Med slik teknologi kan vi innhente opplysninger om hvordan du navigerer deg på vår hjemmeside, innhold av interesse, søk på siden, reklame du har sett på, informasjon knyttet til e-post markedsføring, som f.eks om du har åpnet e-post, om en e-post er lest eller om du har åpnet lenker. 

Hvordan bruker vi opplysningene?

Vi bruker dine opplysninger til formål for administrasjon av aktiviteter knyttet til markedsføring, som f.eks. utforming og effekt av innhold. Behandlingsgrunnlaget for markedsføring som e-post og SMS utsendelse er et samtykke.

  • Utsendelse av nyhetsbrev
  • Konkurranser
  • Tilpasning av innhold basert på dine preferanser og aktivitet på våre nettsider
  • Følge opp innkommende forespørsler; telefonsamtaler, kundestøtte, e-post eller chat.

Innebygd innhold

Artikler fra vår nettside kan ha innhold fra andre kilder, som f.eks. videoer fra Youtube eller skjema fra våre andre systemer). Dette innholdet oppfører seg på nøyaktig samme måte, som det ville gjort ved et besøk av det nettsiden det innebygde innholdet kommer fra. 

Oppbevaring av opplysninger

Når du registrer deg på vårt nyhetsbrev, spørreundersøkelse, kontaktskjema e.l. benyttes eMarketeer. Opplysningene i eMarketeer lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. 

Informasjon som lagres av Google Analytics, lagres på Google sine servere i USA. Disse opplysningene er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.Dette kan være opplysninger som f.eks. hvilke kilde du kom inn på være nettsider, informasjon om enhet, opplysninger knyttet til IP-adresse, nettleser, programvare -og maskinvareinformasjon.

WLCOM vil ikke under noen omstendighet selge, dele, utlevere eller overføre dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen.

Nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev sender vi deg informasjon som inkluderer softwarenyheter, bransjenyheter og lignende. 

Dersom du ikke lenger ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, kan du melde deg av via avmeldingslenken som finnes i alle våre nyhetsbrev. 

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Personopplysninger skal i henhold til personopplysningsloven slettes når oppbevaring ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Hva som er nødvendig vurderes konkret i forhold til den enkelte behandlingen eller kategori av behandlinger.

Kontaktinformasjon

Ønsker du at WLCOM skal rette, slette eller endre opplysninger, eller få utlevert dine opplysninger lagret av WLCOM, så ta kontakt med oss på e-post, post@wlcom.no