Auto Care International AS

Auto Care valgte WLCOM som leverandør av skytjenester

Kort om leveransen


Overvåkning og periodisk vedlikehold

Azure Files

Microsoft 365

Leverandør av klienter og utstyr

Sommeren 2018 var vi i markedet for å finne en ny IT-partner, som kunne veilede oss gjennom prosessen til skyen. Da falt valget på WLCOM. Vi skulle gå fra en lokal serverpark med Small Business server med lokal Exchange, til Microsoft sin online Exchange-teknologi, Teams og One Drive. Det gjør det enklere for våre ansatte og samhandle, uavhengig hvor arbeidet utføres, på kontor eller hjemmekontor. Neste steg i vår digitaliseringsprosess blir å løfte filserver og printserver til skyen, med bruk av Azure Files og Printix.

– Erfaringen med WLCOM er at de er fleksible, og benyttes i stor grad til rådgivning i forbindelse med innføring av nye systemer, sikkerhetsløsninger og innkjøp av klientutstyr. Når det er behov for support, har vi en fast kontakt vi benytter oss av i WLCOM, og vi får den hjelpen vi trenger. Når WLCOM tar seg av IT kan vi bruke mer tid på vår kjernevirksomhet, sier Glenn Svanor.

Auto Care representerer i dag flere av de største varemerkene innen bilpleie i Norge. Auto Care har også en bilvaskavdeling som leverer kvalitetskjemi til bilvaskmaskiner og selvvaskanlegg. Vi selger Christ Bilvaskmaskiner og Jim Coleman selvvaskanlegg. Vårt firma har pr. i dag 26 ansatte og har både kontor og lager på Frogner i Sørum kommune. En praktisk plassering midt mellom hovedflyplass og hovedstad. Auto Care er en del av Seab gruppen.

Kunde

Auto Care International AS

Sted

Frogner, Viken

Mål

Trygg og fleksibel overgang til skyen

Forretningsområde

IT-leverandør

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp

Resepsjon: 63 91 20 00

Support: 63 91 20 09

© 2021 WLCOM AS – Tlf:+47 63 91 20 00post@wlcom.no – Org. no. 982 826 233 – Personvernerklæringen