Microsoft Azure

Azure er Microsoft sin skyplattform for infrastruktur, tjenester og alt annet bedrifter behøver for å flytte alle sine produkter og tjenester i skyen.

Med Microsoft Azure er det slutt på oppgradering og vedlikehold av lokale servere. WLCOM hjelper deg med å kartlegge, distribuere og administrere en kostnadseffektiv og pålitelig Azure for din virksomhet.

Betal for det du bruker

Noen ganger trenger du mer kapasitet, andre ganger trenger du mindre. Azure kan skaleres opp eller ned for å møte sesongbaserte behov eller vekst. Du betaler kun for de ressursene du bruker.

Skaleres etter ditt behov

Med Azure kan du raskt bygge, distribuere og administrere applikasjoner på tvers av et globalt nettverk av Microsoft sine datasentre. Utvid og endre tjenester etter hvert som bedriften vokser eller får andre behov.

Sikkerhet i skyen

Når dataene fra din bedrift og bedriftens ansatte er oppbevart i skyen, kan du være sikker på at de ligger trygt lagret. Skulle datamaskiner bli ødelagt eller verdifull data bli borte, kan det hentes tilbake fra lagringsplassen i skyen.

Spar driftskostnader

Bedrifter bruker både tid og penger på å kontinuerlig vedlikehold av programvare og maskinvare. Med en overgang til skyløsninger faller behovet for egne IT-ansatte og kompetanse innen server og IT-infrastruktur bort. Du betaler kun for det du faktisk bruker.

Windows Virutal Desktop

Dine programmer og tjenester i Azure, levert i ett virtuelt Windows 10 skrivebord, fra hvilken som helst enhet. 

Windows Virtual Desktop er den eneste skrivebordtjeneste som gir deg Windows 10 skrivebord, virtualisert i skyen. Alltid oppdatert og tilgjengelig på alle enheter.

Play Video

Vi er opptatt av å gi deg en behagelig skyreise, fra kartlegging til skydrift.