Sted

Hurdal, Viken

Kunde

Mathiesen Eidsvold Værk ANS

Forretningsområde

Driftpartner

Enklere hverdag med stabil IT-drift

Mathiesen Eidsvold Værk ANS (MEV) driver skogbruk, eiendoms- og utmarksforvaltning av en 357 000 daa stor eiendom med diverse bygninger, næringsbygg, boliger og hytter. Eiendommen ligger i kommunene Hurdal, Eidsvoll, Nannestad og Nes i Akershus fylke, foruten Gran og Østre Toten i Oppland fylke. På Eidsvoll Verk drives Galleri Festiviteten og museum (Stallgården), bedriftens kontor ligger i Hurdal.

Siden 1988 har vi brukt WLCOM som vår lokale IT-leverandør. Fra en tid med lokale servere, med oppfølging og vedlikehold til internettbaserte skytjenester. Siden mange av våre ansatte utfører oppgaver som strekker langt utenfor kontorets fire vegger, er vi helt avhengig av løsninger som er tilgjengelig for våre ansatte, uavhengig av tid og sted.

For oss er det viktig at vi har en partner vi kan ha fast kontakt med, og rådføre oss i valg av nye løsninger. Vi benytter oss av WLCOM fra alt innen nettverk og regnskapssystem til skybaserte tjenester. Med å overlate dette til en partner, gjør det mulig for oss å fokusere på våre oppgaver, sier Tina Granheim, Administrasjonssjef, Eidsvold Værk ANS.