Oppnå ditt fulle potensiale med et forretningssystem tilpasset næringsmiddel

Få en sømløs dataflyt i hele din virksomhet - fra råvare til levering av ferdig produkt til kunde - med våre skreddersydde forretningssystemer. Samle dine data og programvarebehov i ett enkelt system for å sikre økt datakvalitet og innsikt på tvers av organisasjonen

Frigjør tid med fullautomatiserte sporingsdata

Vi samarbeider tett med GS1 Norway og følger norske og internasjonale standarder for sporing og merking i næringsmiddelindustrien. Ved å implementere disse standardene i vårt forretningssystem, kan vi tilby fullstendig automatisert sporingsdata som frigjør verdifull tid som kan brukes til andre viktige oppgaver.

Vi hjelper deg å møte utfordringene i din næring.

Vi har bred erfaring med å jobbe med ulike delnæringer i bransjen og har utviklet produkter og tjenester som passer for alle innen næringsmiddel. Med vårt system kan du være trygg på at du vil få en pålitelig og effektiv løsning som vil hjelpe deg med å oppnå dine mål og optimalisere din virksomhet.

Våre fornøyde kunder

Softwarestøtte i kjøttproduksjon for Roar Stang Kjøtt AS

Hold deg oppdatert - Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å være blant de første som får tilgang til spennende nyheter? Da er vårt nyhetsbrev akkurat det du trenger! Meld deg på i dag og motta oppdateringer direkte i innboksen din, slik at du aldri går glipp av viktige oppdateringer og informasjon.

Les mer Personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

Hold oversikten over dine daglige leveranser

Mobilapplikasjonen for bedrifter som ønsker å håndtere bestillinger, leveringer og returer i butikk på en enkel og effektiv måte.