Fikk du med dette?

Alna AS tar nye digitaliseringsgrep med WLCOM

Når Alna skulle finne et nytt forretningssystem, falt valget på vårt produksjons -og logikksystem for næringsmiddel. Alna er en solid og tradisjonsrik næringsmiddelprodusent i Vestby med høy kvalitet på produktene og

Stange Gårdsprodukter valgte vår forretningsløsning for næringsmiddel

Kunde

Stange Gårdsprodukter AS

Sted

Tønsberg, Vestfold og Telemark

Web

Det er med stor glede å meddele at Stange Gårdsprodukter har valgt vårt forretningssystem for nærings -og nytelsesmidler. 

Stange Gårdsprodukter leverer fantastiske råvarer av kylling og and, sauser og smakfulle «rett i ovnen»-produkter. Siden 2013 har Rema 1000 vært eksklusiv samarbeidspartner og har kunnet føre hele Stange-sortimentet hos sine kjøpmenn.   

Det hele startet med et ønske om å redusere antallet manuelle prosesser og oppnå digitaliseringseffekter der det var mulig. Det var også behov for å skape en bedre oversikt og kontroll over innkjøpsprosessen, råvarelageret og emballasje. Med overgang til det nye systemet vil Stange Gårdsprodukter kunne gjenbruke data på tvers av funksjoner i løsningen, minimere feilkilder og oppfylle alle krav og standarder i dagligvarebransjen.  

Register deg for å motta vårt nyhetsbrev

Ved å samtykke godtar du at WLCOM lagrer og håndterer dine personopplysninger. Les mer i vår personvernerklæring