Sted

Dal, Viken

Kunde

Maskinstyring AS

Forretningsområde

IT-leverandør

Maskinstyring valgte WLCOM som din samarbeidspartner

Maskinstyring AS yter profesjonell bistand til alt innen maskinstyring, som salg av utstyr, modellering av datafiler, service og support. Maskinstyring AS har solid erfaring og bred kompetanse i faget, noe som gjør oss til en naturlig samarbeidspartner for entreprenører, byggherrer, arkitekter og konsulenter.

Maskinstyring AS har siden 2011 benyttet WLCOM som sin samarbeidspartner. Arbeidet vi utfører er avhengig av trygge og effektive løsninger, noe som øker viktigheten av en kompetent partner. For oss er det kritisk at systemene alltid er tilgjengelig, uten nedetid. Med WLCOM får vi alltid kort responstid og raske løsninger på våre forespørsler.

Vi lagrer store mengder data i vårt arbeid, og trengte derfor en løsning som kunne sikkert og effektivt håndtere store datamengder. Løsningen for oss ble et hybrid-miljø som sikrer at våre data alltid er trygt lagret lokalt og i skyen.

Digitalisering er et viktig område for Maskinstyring AS som er en leverandør av fremtidsrettede løsninger for entreprenører, byggherrer, arkitekter og konsulenter. Med WLCOM som vår samarbeidspartner kan vi fokusere på våre kjerneoppgaver, og la WLCOM sørge for at systemene fungerer til en hver tid, sier Fredrik Johannessen, Avdelingsleder/IT-ansvarlig.