Flytt til Skyen med WLCOM

Har bedriften planer om å få flytte til en mer moderne og sikker plattform?

Med WLCOM som din skypartner vil du få bistand med å en passende skyløsning for din virksomhet. Vi hjelper dere med å skape en effektiv, behagelig og trygg overgang til den nye skyløsningen.

sky vedlikehold

Forutsigbart vedlikehold

Med å flytte tjenester til eksterne servere i skyen, unngår du uforutsette kostnader knyttet til vedlikehold og drift av lokale servere.

Leverandøren av skytjenesten tar seg av alt av oppdateringer innen sikkerhet og funksjonalitet.

samarbeid

Samarbeid smartere med skytjenester

Moderne skytjenester gjør det enkelt å holde kontakten med kunder, medarbeidere og leverandører, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet. Les mer om Office 365 for bedrifter

Microsoft Azure

Med Microsoft Azure kan bedrifter samle alt av programvare og tjenester til en trygg skyplattform fra Microsoft. Flytt dine forretningsapplikasjoner og velg fra tusenvis av applikasjoner i Azure Marketplace. Med Microsoft Azure får du en fleksibel, skalerbar og kostnadseffektiv skyplattform fra markedets mest innovative leverandør av skytekonlogi.

Flytt skrivebord, filer og programmer til skyen med WLCOM ASP

Få opplevelsen av å arbeide lokalt, samtidig som alt av filer og programmer ligger trygt i skyen.  Det eneste du trenger er tilgang til Internett. Du betaler en fast pris hver mnd – ingen uforutsette kostnader eller investeringer i lokalt hardware.

Vi tilbyr et bredt spekter av skytjenester for bedrifter

Regnskap

Automatiser manuelle prosesser med et moderne og komplett ERP-system fra Visma. En perfekt løsning  for mellomstore og store bedrifter, som ønsker å effektivisere interne rutiner og redusere sine kostnader.

lagerwms

Logistikk

Visma.net Logistics er en nettbasert løsning for logistikk og lagerstyring fra Visma. Løsningen har en mengde funksjoner, fullt integrerbar og passer perfekt for større bedrifter som selger, kjøper og sender produkter.

Lønn og HR

En helt ny og effektiv måte å arbeide med lønn og HR. Med avansert automatikk som gir full oversikt og kontroll for lønnsansvarlig.

Office 365 for bedrifter

Få den nyeste versjonen av Office, samt profesjonell driftet e-post, et offentlig nettsted, videokonferanser og dokumentdeling, uten behov for IT-ferdigheter.

Microsoft 365

Kombiner bransjeledende funksjonalitet i Office 365 og funksjoner for sikkerhets -og enhetsbehandling, for å sikre bedriften din. Spesialutviklet for små og mellomstore bedrifter.

WLCOM ASP

Få opplevelsen av å arbeide lokalt, samtidig som alt av filer og programmer ligger trygt i skyen. Det eneste du trenger er tilgang til Internett.