Rørosmeieriet

Rørosmeieriet

Rørosmeieriet tilbyr økologisk mat av høy kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon, med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Røros-traktene. Rørosmeieriet er et heløkologisk meieri, dvs. at de utelukkende produserer økologiske varer.

«Vi har fått et verktøy med god oversikt over ordre, lager av produkt, noen gode rapporter og verktøy som gir god oversikt og sikrer sporing»

Ingvill Øren Moslet

Innkjøp, Rørosmeieriet

Utfordring

Hos Rørosmeieriet ble det kartlagt unødvendig tids- og ressursbruk knyttet til registreringer i flere uavhengige IT-systemer, uten ett felles datagrunnlag. Med en økt omsetning og arbeidsmengde, økte også sannsynligheten for feilregistreringer i bedriftens IT-systemer.

Løsning

For å skape kontroll over bedriftens forretningsprosesser, ble løsningen en overgang fra mange uavhengige IT-systemer, til ett komplett forretningssystem. Med et felles grunndataregister og automatisert EDI, sørget vi for at hele verdikjeden ble digitalisert, fra merking og lagerhåndtering til salg og ekspedisjon. Fakturering og regnskap fra Visma, ble levert som en integrert del av løsningen.

Resultat

Med en digitalisering av lager- og ordreprosesser har Rørosmeieriet fått en mer effektiv hverdag, med kontinuerlig oversikt over ordre, kvalitet, sporing og vareflyt.

Rørosmeieriet

Om Rørosmeieriet

Rørosmeieriet er Norges fremste økologiske meieri. Produktene lages
på norsk, økologisk mjølk. De lager produkter av høy kvalitet, med
utspring i rike mattradisjoner fra Røros-traktene og med godt meierifaglig
håndverk. Alle produkter er Debio-godkjent og merket RØROSMAT®.
Flere produkter er tildelt Spesialitetsmerke og Beskyttet Betegnelse.

Nettsted:

Les mer om vår bransjeløsning

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les mer Personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.