Ser vi deg på Næringsmiddeldagene 2023?

ECIT WLCOM skal delta på årets Næringsmiddeldager, og vi håper å se deg der også!

Næringsmiddeldagene, arrangert av TEMA, finner sted fra 12. til 13. juni i Sentralen i Oslo. Dette er en viktig begivenhet for mat- og drikkebransjen, fylt med inspirasjon, innsikt og muligheter for nettverksbygging.
Vi ser frem til å være til stede på standen vår, der vi vil gi deg et innblikk i hva vi gjør for næringsmiddelbransjen, dele vår kunnskap og erfaring med deg.

Næringsmiddeldagene er ikke bare en kilde til faglig påfyll, men også en arena for hyggelige møter og sosialt samvær. Du vil få muligheten til å møte dyktige foredragsholdere som vil inspirere og engasjere, samt delta i spennende diskusjoner.

Årets tema er PEOPLE – PLANET – PROFIT, og vi tror at samarbeid er nøkkelen til å oppnå de beste løsningene. Sammen kan vi jobbe for en bærekraftig bransje som tar hensyn til både mennesker og planeten vi lever på.

Er du klar til å bli med oss på denne spennende reisen? Meld deg på Næringsmiddeldagene i dag, og bli med på et arrangement som vil gi deg verdifulle perspektiver og nettverksmuligheter!

Besøk gjerne vår stand for å slå av en prat og utforske hvordan vi kan bidra til suksessen til din virksomhet. Vi ser frem til å møte deg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les mer Personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.