Slakter Eftedal tar et digitaliseringsløft med ECIT WLCOM

Slakter Eftedal har lange tradisjoner som kjøttprodusent i Norge, med en historie som strekker seg tilbake til 1960-tallet. Slakter Eftedal har spesialisert seg innen produksjon av varer under private label. De lever for å gi  kundene et bredt varesortiment av høy kvalitet

Tidligere har Slakter Eftedal hatt utfordringer med å håndtere dataene fra flere separate systemer og manuelle prosesser. Derfor har selskapet valgt å inngå en avtale om å implementere en ny forretningsløsning fra ECIT WLCOM for næringsmiddelindustrien. «Gjennom en god dialog og en gjennomgang av vår produksjon, har vi funnet flere områder som kan forbedres med denne nye løsningen. Nå kan vi forholde oss til en enkelt leverandør, noe som både gjør det enklere for ansatte i produksjon og for oss som er avhengig av å ha oversikt.» sier Ole K Eftedal, produksjonssjef i Slakter Eftedal.

Slakter Eftedal er opptatt av kvalitet og håndverkstradisjonen og ser frem til å ta i bruk den nye forretningsløsningen, som vil bidra til å effektivisere arbeidsprosessene. Kunden understreker også viktigheten av å ha kontroll over produksjonen og at han har funnet en løsning som tillater selskapet å vokse med.

«God kvalitet på produktene våre er viktig, og vi er overbevist om at denne løsningen vil hjelpe oss og oppretthold vårt krav til kvalitet.» – sier Ole K Eftedal, produksjonssjef i Slakter Eftedal.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les mer Personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.