Fikk du med dette?

Alna AS tar nye digitaliseringsgrep med WLCOM

Når Alna skulle finne et nytt forretningssystem, falt valget på vårt produksjons -og logikksystem for næringsmiddel. Alna er en solid og tradisjonsrik næringsmiddelprodusent i Vestby med høy kvalitet på produktene og

Endringer i WLCOM

WLCOM AS har gleden av å meddele at vi har blitt en del av ECIT. ECIT er notert på Oslo børs Euronext Growth. Selskapet er i sterk vekst og har bred virksomhet innenfor regnskap, lønn og IT. Totalt proforma omsetning på 2 Mrd. ECIT har 2100 ansatte i 9 land med fokus på Norge og Skandinavia. Vi ser fram til å få mange nye og kompetente kollegaer.

WLCOM fortsetter sin virksomhet som før, men med ett forsterket eierskap og en profesjonell organisasjon i ryggen. Dagens eiere og ledelse i WLCOM beholder en eierandel i selskapet og vil bidra til å videreføre tett og personlig oppfølging av våre kunder.

Vi er trygge på at dette vil styrke WLCOM og gi oss muligheter til å være en enda bedre og mer komplett leverandør for våre kunder.

Vi ser fram til å kunne gi dere et enda bedre tilbud!

Se børsmeldingen her

Register deg for å motta vårt nyhetsbrev

Ved å samtykke godtar du at WLCOM lagrer og håndterer dine personopplysninger. Les mer i vår personvernerklæring

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp

Resepsjon: 63 91 20 00

Support: 63 91 20 09

© 2021 WLCOM AS – Tlf:+47 63 91 20 00post@wlcom.no – Org. no. 982 826 233 – Personvernerklæringen