Hvorfor velge Microsoft Azure for din bedrift?

Hva er de største fordelene med å velge Azure for din bedrift?

Fleksibilitet

Microsoft Azure er en veldig effektiv og fleksibel plattform, med gode muligheter for skalering av infrastruktur, lagring osv… På en enkelt og brukervennlig måte kan du skalere fra et titalls til flere tusen brukere. Det gjør at du alltid har en tilpasset løsning, uavhengig av din bedrifts størrelse. 

Microsoft Azure er en effektiv og fleksibel plattform som muliggjør en raskere leveranse av produkt eller digitale tjenester som er med å optimalisere gevinsten i bedriften.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, er det alltid en høy prioritet for Microsoft i sin utvikling av nye komponenter og tjenester. Azure baserer seg på Security Development (SDL) – prosessen, som betyr at sikkerheten alltid implementeres i kjernen av applikasjoner, som skal bli en del av Azure. 

Personvern

Microsoft var den første skyplattformen med den internasjonale ISO 27018-standarden for personvern i skyen. Med Microsoft Azure har du som kunde mulighet til å bestemme hvor Microsoft skal lagre dine data. Når det gjelder GDPR, er trygg med valget av Azure for din bedrift.

Oversiktlige kostander

Microsoft bruker en «betal for bruk» tilnærming for Azure. For deg som kunde vil dette si at du kun blir belastet for ditt faktiske forbruk per minutt. Skulle du for eksempel ønske å redusere antallet servere eller serverkraft for en periode, betaler du mindre for tjenesten.

Innovasjon

Microsoft investerer mye i kontinuerlig utvikling og forbedring av Microsoft Azure. Microsoft investerer mer enn milliard dollar årlig i cybersikkerhet, noe som gjør Azure til et av de sikreste innen valg av skyplattform. 

En del av Microsoft økosystemet

Har du allerede andre tjenester og applikasjoner fra Microsoft, som Microsoft 365 eller SharePoint vil Microsoft Azure fungere som ett perfekt integrert miljø. I tillegg er det en enorm mengde selskaper som utvikler spesifikke tjenester som vil fungere med Microsoft Azure.

 

Hva kan WLCOM gjøre for din Azure?

Smart administrering

WLCOM sørger overvåking, styring, vedlikehold og kostnadskontroll av din Azure-løsning. Vi holder din skyplattform optimalisert, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi tar rollen som veileder for ditt skyprosjekt og hjelper deg til beste løsning i skyen, fra planlegging til drift.

Kompetanse

Vi har i dag sertifiserte konsulenter innen Azure og satser tungt på våre ansatte. Dette gjør vi for å kunne tilby våre kunder det siste innen Azure.

WLCOM benytter selv Azure

WLCOM benytter selv Azure som sin prefererte skyplattform for sin softwareutvikling og sikkerhet. Dette sørger for at det blir en sterk link, mellom hvordan vi selv ønsker at IT-miljø skal se ut og hva vi tilbyr våre kunder.

Fleksibel leverandør

Skulle det oppstå noen behov har du alltid tilgang til rask norsk support, med mulighet for 24/7 supportavtale. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Les mer Personvernerklæring. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.